Saturday, 27 September 2014

my 3 little princes...love so much





comey x...



muahhh

bila tido je  kami nak pelok cam ni..


jom mamam

dap nye donut ibu buat kan...


peace

kami dah besar hehe

Friday, 26 September 2014

time baik ni....


ni la gelagat dak kembar ni time baik ok..kalau x jangan harap dapat duduk bersama-sama cam ni..tapi kali ni pon just bertahan xsampai 5 minit..pas tu dah mula aksi tolak menolak pulak...kadang2 tu memang saje suke berebut...bukan nak main sangatpon....

abaikan bilik yang bersepah...biar diorang main puas2 baru kemas..hahaha

hehe comey sangat la konon

kat memanapon jari tetap sedap ye dik...

vroomm...vroommm jom jalan2

Thursday, 25 September 2014

Posing sikit


ni gambar lama dah..gambar time raye ari tu hahaha comey x baju kami...baju tu ibu  kami  jahit sendiri ok...tapi ibu kita baru belajar so xdelah sekemas yg kat butik...tapi kami sukeeeee... hahahaha giler perasan kan...
cenyummmmm

adik beradik selamanya...

bila dua2 nak dok atas riba ibu....

Main bedak pulak


tarik nafas...lepas..tarik..lepas...well nak buat apa kalau macam ni ye...habis setabung bedak di kerjakan oleh dak dua orang ni....ni keluar jap g dapur je masuk bilik tengok tengah seronok main....patut diam je kalau x pantang keluar nanges nak ikot...sabo je la kan...

so kalau rasa2 ade sakit jantung or darah tinggi bila nampak kejadian macam ni better g tempat lain dulu ok..hahahaha anak-anak pengarang jantung ibu...tau x ibu tengah geram ni???

nampak x kesungguhan tu.. 

tengok muka macam kelakar tapiii geram

cantik x?

siap lentok2 lagi si Husna

Bersama-sama....

ni gelagat diorang.....hari2 macam ni...suka buat sesuatu yang membuatkan ibunya geram dan rasa nak cubit2 je kan....adeii la kat dalam bilik tu memang dah xde pepe dah...katil dah bukak tinggal tilam je sebab asyik jatuh je..mana x asyik main lari2 atas tilam....ade almari kain kecik utk letak baju diorang pon dah bawak keluar sebab asyik bukak tutup dan habis kain baju diorang diteraburkan...uwaaa ibu xlarat nak lipat hari2 dah tu double plak huhu...yang tinggal dalam bilik tu sekarang ialah 2 bijik tilam besar....dan sebuah almari kain yg besar dan berat..tu pon pintunya tinggal dua je yang lain tu dah tercabot angkara suka main bukak tutup....jap2 kang ade yang terkepit jari...

budak dua orang ni bila bersama-sama dan saling bekerjasama...macam2 benda yang diorang akan buat...kadang2 xterfikir pon...sape2 yg ade twin memang akan menghadapi situasi yg sama....


abis la beg ibu nak oiii

tengoklah muke nakal si twin kakak tu ha..eiii geram

hahaha

main2pon jari xlupa...

Wednesday, 24 September 2014

Twin adik

lelong..lelong...mai sini sape nak 2 singgit...2 singgit hahaha ni la gelagat twin adik xmo kuar dr bilik air....bila dah dok dalam baldi memang payah la...time ni diorang xbape sihat...badan panas je...so suka sangat berendam dalam bilik air lama2...rasanya satu hari lebih dari 3x diorang nak mandi....sian gak sebab badan panas so layankan aje..time ni jangan xtahu dah dekat kul 8 malam...xmo la biarkan diorang main air lama2 malam2 sebab xelok utk paru2...

lawak kalau tengok gambar ni..anak..anak....
lelong...2 singgit...

macam-macam gelagat

Sukan sekolah tadika

pejam celik..pejam celik dah besar dah anak dara sulung aku ni ha...4 tahun lebih da dekat nak 5 tahun..tahun depan dah bley masuk pra sekolah... aku amek cuti nak tengok dia bersukan haha...comey n kelakar je budak sekolah tadika buat aktiviti sukan...penat tengok cekgu2 dia control budak2..haiii nasiblah aku ngajar budak sekolah menengah...even degil n nakalnya lagi teruk tp at least xdelah stress sebab budak kecik2 ni ko marah la macamanapon perangai still cam tu gak....hahah xmakan saman org kata

bila tengok anak gembira and aktif cam ni seronok je...semoga kakak Auni akan jadi anak yang baik dan mendengar kata serta rajin belajar....besar dah..sob..sob... tua dah sebenarnya ibu dia tu hehehe...jap jeee kan masa berlalu...alahai... tapi xpe kakak sikit masa lagi dah boleh tolong ibu kat dapur kan...sekarang tolong jugak ( paksa rela hihi...) ni gambar sukan ari tu dah lama peram...
senyum je masuk perbarisan

senyum kambing plak 

antara budak yang paling tinggi dalam kelas

tengoklah tu..xmacam budak tadika...tinggi daripada kawan yang lain hahaha

bersedia nak masuk lumba lari...haha dapat no 2 je

bawak bola pingpong dalam sudu..dapat no 1 tu..cayalah kakak

selfie la dulu


Ragam anak-anak yang selalu dirindui....

eiii adik!!! sengih sengih lak dia kan...


cayangggg una tu

teka mana satu nuna mana satu nepa...

bila bukak pintu xsedar da turun sendiri


dua2 nak isap jari lak hehe

ustazah ibu ni Amin....

sape la ek yg mulut luas tu hahaha

cantik x saya..

xdan kejap j dah nak bukak

dah mandi...







TeRiMa KaSiH KeRaNa SuDi MeLaWaT bLoG iNi